Trezirea spirituală

Călătoriei astrale conștiente și Morții ego-ului

Elementele cheie ale creșterii spirituale, ale muncii interioare, indispensabilă pentru a începe propria înnoire, le reprezintă tehnica călătoriei astrale conștiente, prin care putem să descoperim a cincea dimensiune a naturii, și tehnica morții ego-ului, care ne permite să ne eliminăm toate defectele, viciile și răutățile, cauza profundă a somnului conștiinței noastre și a nenorocirilor noastre.

Carte gratuită

The data marked with an asterisk (*) are necessary to manage your request. This information is collected and used only and exclusively to meet the order of the book.

Application form

In order to receive the book, you must enter a correct email address.

To process your order, read and check this box.

By clicking on the ’Submit’ button, you consent to the processing of the data in the terms of, and for the purposes set out in, the Privacy Policy.

Despre carte

Hercolubus sau Planeta roșie

Datorită interesului trezit în cititori din întreaga lume, Hercolubus sau Planeta Roșie a fost tradusă în foarte multe limbi și distribuită în peste șaizeci de țări.

În această mică carte autorul prezintă cu o transparență surprinzătoare diverse teme deosebit de actuale, de la polemicele teste nucleare în oceane și nefastele consecințe ale acestora în viitor, până la atât de discutata temă a existenței de ființe conștiente pe alte planete din Univers.

De asemenea, ne confirmă, într-un limbaj direct și revelator, existența unui astru enorm, de șase ori mai mare decât Jupiter numit Hercolubus sau Planeta Roșie, care se apropie în mod silențios dar alarmant de planeta noastră. Autorul explică în opera sa nu doar consecințele apropierii acestui astru pentru noi, ci și adevărata origine a schimbărilor climatice și a intensei activități geologice a fundului mărilor din ultimul timp.

Bazându-se pe experiența sa directă și conștientă, V. M. Rabolu ne prezintă în cartea sa sistemele prin care se pot elimina defectelor psihologice și tehnicile Dedublării astrale, ca fiind singurele modalități de a scăpa de cataclismul care vine.

Hercolubus sau Planeta Roșie este scrisă în primul rând cu o mare doză de sensibilitate și dragoste pentru Omenire și a fost lăudată și recunoscută de mulți dintre cititori ca fiind o operă care aduce lumină în actuala incertitudine pe care o traversează planeta noastră la nivel mondial.

Hercolubus sau Planeta Roșie, de V.M. Rabolu, este o carte care ne dezvăluie evenimentele iminente care vor avea loc.

Mantre


Despre autor

V.M. Rabolu s-a născut în Tolima (Columbia). În 1952 descoperă adevărata Cunoaștere și după ani lungi de practici ezoterice ajunge să dețină capacități extraordinare care îl vor converti într-un ghid spiritual de renume mondial.

Cunoscător al viitorului care ne așteaptă, încearcă să arate lumii formula pentru înnoirea spirituală. Astfel, în anii 70, în mod altruist și dezinteresat, începe o muncă neobosită de divulgare publică a adevăratei Cunoașteri la nivel internațional, prin conferințe, cursuri, congrese etc.

În anul 1998 scrie „Hercolubus sau Planeta Roșie”. Bazându-se pe experiența sa directă și conștientă, V.M. Rabolu descrie îngrozitoarele evenimente care vor avea loc pe planeta noastră în termen scurt și arată calea spre transformarea profundă a ființei umane. Până în prezent afirmațiile cuprinse în această operă au primit recunoaștere din partea a nenumărați cititori care s-au beneficiat de aceste învățături în peste 80 de țări.

V.M. Rabolu a fost una dintre acele puține persoane cu Conștiința Trează iar învățăturile sale devin indispensabile în aceste vremuri în care materialismul și lipsa valorilor au devenit semne distinctive ale unei societăți tot mai pierdute.

„Nu doresc să speri pe nimeni, sunt o ființă umană care avertizează cu privire la ceea ce urmează”. — V.M. Rabolu
V.M. Rabolu

Colaborează cu Asociația Alcione

Ca Agent Colaborator al Dlui Angel Prats, editor al cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie” de V. M. Rabolu, singurul obiectiv al Asociației Alcione este difuzarea și distribuirea la nivel internațional a acestei cărți, motiv pentru care activitatea sa principală o reprezintă expedierea acestei cărți în mod gratuit, oriunde în lume, cu scopul de a face cunoscută această operă și mesajul său universal între toate persoanele interesate, fără niciun fel de distincție.

Până în prezent, campania de distribuire a permis ca mii de persoane din întreaga lume să primească prin poștă un exemplar gratuit al cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie”. Iar pe zi ce trece numărul cererilor este tot mai mare. Având în vedere acest enorm succes, ne-am hotărât să continuăm această campanie de distribuire gratuită.

Vă rugăm să ne ajutați în difuzarea acestei lucrări, descărcând următorul videoclip și trimitându-l prin e-mail către prieteni și cunoscuți.

Descarca videoclip

Dacă sunteți interesat în difuzarea cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie”, sau de menținerea unei mai bune relații de comunicare și cooperare cu editorul acestei opere și cu Asociația Alcione, ne puteți scrie la oricare dintre următoarele adrese:

Adresa de e-mail: infohercolubus@yahoo.es

Adresa poștală:
Asociația Alcione
Apartado de correos 4
09080-Burgos (Spania)

Asociația Alcione este înscrisă în Registrul național de Asociații al Ministerului de Interne, grupul 1 secțiunea 1, cu numărul național 588698 și are sediul la Paseo de los Pisones nº 6 - esc.2 - 6º C de la ciudad de Burgos (Spania).